Contacteer ons

CONTACTFORMULIER

 
 
 
 
Voegen
Restaureren
Waterdichten
Afkitten
 

WAT KAN U VERWACHTEN


Eenmaal u het contactformulier heeft ingevuld, zullen wij u bellen of mailen voor een afspraak. We komen dan ter plaatse om een gratis offerte te maken. Bij goedkeuring van de offerte worden er enkele kleurstalen op de muur geplaatst.


Als we tot een akkoord zijn  gekomen over welke kleur u wilt en welke voegwijze, dan kan de uitvoering beginnen. Er zullen 1 of 2 ploegen, afhankelijk van de grootte van het gebouw, langskomen. Bij goed weer zal uw woning binnen de week af zijn.


We staan bovendien bekend voor een hoge kwaliteit met een snelle  levering van diensten.Firma Novan verwerkt uw persoonsgegevens met het oog op klanten- of prospectenbeheer. Indien u dit als prospect niet wil, volstaat een mail.U kan uw gegevens inkijken en laten aanpassen via een eenvoudig verzoek, mét bewijs van identiteit, aan Novan BVBA Bergstraat 46-3730 Hoeselt, novan@pandora.be Met vragen of klachten over gegevensverwerking kan u terecht bij de Gegevensbeschermingsautoriteit. Voor het algemeen beleid, klik hier.LOCATIE

BVBA Novan

Bergstraat 46

3730 Hoeselt

CONTACT

T. 0475/424890

E. novan@pandora.be


DIENSTEN

Voegwerken

Restauratiewerken

Waterdichten

Afkitten


INFO

BTW BE 0452816586

RPR Antwerpen

Algemene voorwaarden

GDPR